All inclusive Spanje

Als je op zoek bent naar een all inclusive vakantie kom je al snel uit bij Egypte of Turkije. Toch? Nee! Steeds meer Europese landen bieden een breed aanbod aan all inclusive hotels. Boek bijvoorbeeld een all inclusive Spanje en geniet van bruisende badplaatsen, zon, de lekkerste tapas, sangria, mooie stranden en eindeloos veel bezienswaardigheden.
Bruisende badplaatsen met kilometerslange zandstranden
Een breed aanbod aan all inclusive hotels
Onbeperkt genieten van tapas
Bereikbaar per vliegtuig of auto

Haal alles uit een all inclusive vakantie in Spanje

Als je op zoek bent naar een all inclusive vakantie kom je al snel uit bij Egypte of Turkije. Toch? Nee! Steeds meer Europese landen bieden een breed aanbod aan all inclusive hotels. Neem nu bijvoorbeeld het populaire Spanje…

Hoewel de all inclusive vakanties naar Spanje (nog) niet zo massaal worden aangeboden als die naar Egypte & Turkije, is het wel het ideale land voor een all inclusive. Spanje heeft een zonnig klimaat, is met het vliegtuig én de auto te bereiken en de kustlijn wordt gekenmerkt door kilometers lange zandstranden. Tel daarbij de overheerlijke tapas en de bruisende badplaatsen op en het vakantiegevoel is compleet, nietwaar?

Relaxen onder de Spaanse zon

Een weekje all inclusive vakantie in Spanje staat gelijk aan een weekje relaxen. De hotels in het Zuid-Europese land zijn veelal luxe (van drie- tot vijfsterren) en de ligbedjes staan er gratis voor je klaar. Terwijl je hier eindelijk geniet van een goed boek en de sleur van thuis achter je laat, komt de ober een cocktail langsbrengen. Je portemonnee hoef je niet te pakken, want deze zijn bij de prijs inbegrepen. Ideaal toch, zo’n all inclusive verblijf?

Een all inclusive Spanje, waar ga jij heen?

Verreweg de meeste all inclusive vakanties vertrekken naar de Spaanse eilanden, en dan in het bijzonder de Canarische Eilanden. Dit komt met name door het klimaat. Door de ligging nabij de evenaar zijn de eilanden niet alleen in de zomer, maar ook in de winter in trek. Eilanden waar je veel all inclusive hotels vind zijn o.a. Tenerife, Lanzarote, Gran Canaria en Fuerteventura.

Een andere optie voor een all inclusive Spanje is één van de eilanden die behoren tot de Balearen. Iets noordelijker gelegen en daardoor vooral in trek van april t/m oktober. Zonliefhebbers zijn aan het goede adres op Mallorca, cultuurliefhebbers kunnen op Ibiza zon én cultuur eenvoudig combineren en families met kinderen zitten goed op het kleinschaligere Menorca.

Liever verblijven op het vaste land? Ook aan de bekende Costa’s – o.a. de Costa del Sol, Costa Dorada, Costa Blanca en Costa Brava – worden steeds meer all inclusive vakanties aangeboden. En zelfs in het kleinschaligere binnenland vind je een aantal bijzondere pareltjes. Succes met kiezen!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder