Kleinschalige hotels

Ben jij wars van grote massale hotels en ga je graag voor een wat gemoedelijkere sfeer? Maak een keuze uit onze kleinschalige hotels met max. 50 kamers. Geen gedrang om ligbedjes, geen enorm drukke restaurants en personeel dat jou de verdiende aandacht kan geven. En de bestemmingen die we bieden? Die lopen uiteen van Griekenland tot Turkije en van Egypte tot Montenegro. Om slechts enkele voorbeelden te noemen…
Keuze uit meer dan 3.500 kleinschalige hotels
Nooit meer dan 50 kamers
Rust, privacy & persoonlijke service zijn de sleutelwoorden
Op bestemmingen binnen & buiten Europa

Op zoek naar kleinschalige hotels?

Ben jij fan van kleinschalige hotels? Dan zit je helemaal goed met dit overzicht. Deze hotels hebben maximaal 50 kamers en massaal is het er zeker niet. In veel gevallen kun je ook nog eens rekenen op een flinke dosis luxe, privacy en een persoonlijke sfeer. Ga je mee?

Wie op zoek is naar een hotel voor een levendige familievakantie, waar kinderen veel vriendjes hebben en van de glijbaan kunnen roetsjen, zit hier al snel verkeerd. De door ons geselecteerde kleinschalige hotels richten zich voornamelijk op stellen of andere reisgezelschappen zonder kinderen. Reizigers die op zoek zijn naar rust!

Het voordeel van kleinschalige hotels

Maar rust is niet het enige voordeel dat kleinschalige hotels bieden. Veel van deze hotels bieden je een hoge dosis van privacy, soms zelfs in de vorm van een privézwembad of -strand. Ook staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Immers; ze hoeven hun aandacht niet over enorm veel gasten te verdelen.

Ook fijn; luxe is – zeker wanneer je een kleinschalig hotel met vier- of vijf sterren boekt – een belangrijk gegeven voor veel van de eigenaren van deze hotels. Die luxe zit hem dan niet alleen in de persoonlijke service, maar ook in bijvoorbeeld riante kamers, toprestaurants en wellnessfaciliteiten. Je kan je de koning te rijk voelen!

Waar vind je kleinschalige hotels?

Hoewel Griekenland zonder twijfel de winnaar is als het aankomt op kleinschalige hotels, kun je ook in andere Europese landen terecht. In Spanje bijvoorbeeld. Maar ook in Turkije, hoewel deze bestemming doorgaans bekend staat om haar enorme (familie)hotels. En wat dacht je van bijvoorbeeld Italië, Portugal, Cyprus en Kroatië? Ook buiten de Europese grenzen is er aan kleinschalige hotels overigens geen gebrek!

En dan komt het dus aan op keuzes maken; welk van deze kleinschalige hotels past het beste bij jou? Aan de hand van onze handige filters – voor o.a. budget, ligging en faciliteiten – kun je eenvoudig de hotels vinden die het beste bij jou passen. We wensen je een fijne én vooral rustige vakantie toe!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Altijd de goedkoopste prijs

Boek al vanaf het eerste moment bij vakantiediscounter en ik...

Lees verder