Last minute Curaçao

Met een oppervlakte van 444 km² is Curaçao het grootste én het meest dichtbevolkte eiland van de Nederlandse Antillen. Genoeg te zien en te beleven! De hoofdingrediënten van een last minute Curaçao zijn een tropische klimaat, paradijselijke stranden, wuivende palmbomen én een ontzettend vriendelijke bevolking. Bon bini op Curaçao!
Vakantie in een tropisch paradijs
Het hele jaar door een hoge zonzekerheid
Ruime keuze aan hotels voor ieder budget
Helderblauw water & parelwitte zandstranden

Haal alles uit een last minute op Curaçao

Wil jij naar een tropische bestemming met een hoge zonzekerheid? Vlieg dan last minute naar Curaçao. Dit eiland, onderdeel van de Nederlandse Antillen, is al jarenlang één van de populairste verre bestemmingen onder onze boekers.

Het tropische klimaat dankt Curaçao aan haar ligging vlakbij de evenaar. En dit is ook meteen dé reden dat veel toeristen naar het eiland afreizen. Maar een last minute naar Curaçao biedt veel meer dan alleen lekker weer.

Natuur & cultuur op Curaçao

Als je een last minute naar Curaçao boekt, kun je gegarandeerd genieten van de schitterende natuur op het ABC-eiland. Je vindt er o.a. Nationaal Park Christoffel, met de gelijknamige 375 meter hoge berg die je kunt beklimmen. Curaçao heeft ook een ruige kant. Die zie je in Nationaal Park Shete Boka aan de noordkust van het eiland, waar het ruige zeewater haar sporen goed achtergelaten heeft.

Op het oppervlak is Curaçao schitterend, maar sla ook zeker de kleurrijke onderwaterwereld niet over. Er zijn tal van plekken op het eiland waar je goed kunt snorkelen of duiken. Wie weet sta jij wel oog in oog met een schildpad of een felgekleurde vis. Vergeet dus zeker niet je snorkelspullen in te pakken als je een last minute naar Curaçao boekt.

Voor cultuurliefhebbers heeft het eiland ook genoeg in huis. Struin tijdens een last minute op Curaçao door de straten van het kleurrijke Willemstad, loop over de Pontjesbrug en bezoek de Synagoge van Punda. In Otrobanda, aan de overkant van het water, bezoek je het Kura Hulanda Museum, Fort Rifford en het plein Plaza Brion.

Waar verblijf je op Curaçao?

De meeste accommodaties voor een last minute naar Curaçao vind je rondom de hoofdstad Willemstad. Met name Jan Thiel en Mambo, met hun hagelwitte stranden en vele strandtenten, zijn populaire bestemmingen. Bijna alle hotels beschikken over een zwembad en uitgebreid zonneterras. Het enige wat jij dus hoeft te doen is een goed boek en een zonnebril in je koffer gooien en te genieten van de zon. Heerlijk toch, zo’n last minute naar Curaçao!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder