Meivakantie Griekenland

Een weekje sunsnacken in Griekenland tijdens de meivakantie? Griekse eilanden als Kos, Kreta & Rhodos brengen je het ultieme vakantiegevoel. Zon in je gezicht, wind in de haren, een vers visje aan een kleurrijk haventje, op pad met een huurauto... Bij deze door ons geselecteerde hotels en appartementen beleef je de ultieme vakantie. Griekenland, here you come!
Ruime keuze uit veelzijdige eilanden
Cultuur & strandhangen in een handomdraai
Ontdek ook de schitterende natuur
Ga voor een flinke dosis vitamine D

Haal alles uit een meivakantie in Griekenland

In Griekenland zijn de inwoners blij dat de winter weer voorbij is. Als de zon begint te schijnen, trekken de toeristen namelijk weer naar het Zuid-Europese land. De meivakantie in Griekenland is het eerste hoogtepunt van het jaar. De strandstoelen worden afgestoft en de strandtenten openen hun deuren. Kortom; tijd voor vakantie!

Tijdens een meivakantie in Griekenland geniet je van temperaturen tussen de 20 en 25 °C. Heerlijk om weer even een flinke dosis vitamine D op te doen na een lange winter in Nederland. Extra pluspunt; jij doet alvast een lekker kleurtje op! Bovendien kun jij kiezen uit tientallen eilanden om een meivakantie in Griekenland te vieren.

Waar verblijf jij tijdens een meivakantie in Griekenland?

De bekendste en nog altijd populairste eilanden voor een meivakantie naar Griekenland zijn en blijven Kreta, Rhodos en Kos. Op deze eilanden zijn de mogelijkheden voor een veelzijdige vakantie eindeloos. Je combineert een ochtendje strandhangen in een handomdraai met een middagje cultuur snuiven. Ook als jij een nachtje wilt doorhalen, ben je op deze eilanden aan het juiste adres.

Ga jij voor een meivakantie naar Griekenland met kinderen? Dan is Kos misschien wel de beste optie. Extra leuk; je kunt een deel van het eiland fietsend ontdekken! Wat de leukste minder bekende eilanden voor een meivakantie in Griekenland zijn? Wat dacht je bijvoorbeeld van het prachtige Zakynthos met haar bekende Shipwreck Beach? Of Santorini met haar typische witte huisjes met blauwe details?

Ook Mykonos, Samos, Corfu, Karpathos, Kefalonia, Lefkas en Lesbos groeien steeds meer in populariteit en zijn geschikt voor een meivakantie in Griekenland. Net als op de andere eilanden geniet je hier van zon, zee & strand en cultuur. Daarnaast leent de Griekse keuken zich uitstekend voor echte lekkerbekken. Let op; neem wel een jasje mee tijdens een meivakantie in Griekenland als jij op een terrasje wilt dineren. In de avonduren is het nog wat frisser!

Maak kennis met de indrukwekkende cultuur & natuur

Zoals wij hierboven al aanstipten; Griekenland is een land waar je uitstekend cultuur kunt snuiven. De geschiedenis van het land gaat duizenden jaren terug en daar kun jij heden ten dage nog vele overblijfselen van terugzien. Wat dacht je bijv. van tempels, amfitheaters en stadspleinen? Je spot ze allemaal tijdens een meivakantie in Griekenland.

Maar niet alleen de cultuur is om van te watertanden, ook de natuur is oogverblindend! Naast schitterende stranden en bergachtige binnenlanden, vind je tijdens een meivakantie in Griekenland ook enkele bijzondere natuurfenomenen. Wat dacht je bijv. van de Samariakloof op Kreta of de Zeven Bronnen op Rhodos? Zet ze snel op jouw bucketlist!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Altijd de goedkoopste prijs

Boek al vanaf het eerste moment bij vakantiediscounter en ik...

Lees verder