RIU hotels Kaapverdië

Maximaal genieten van jouw tijd op de populaire Kaapverdische eilanden Sal en Boa Vista? Boek een van deze luxe RIU hotels op Kaapverdië. Waarom? Je kunt er rekenen op een persoonlijke service, een ligging aan of dichtbij het strand, comfortabele en ruime kamers en een breed aanbod aan faciliteiten. Precies wat je verwacht van RIU! Extra luxe? Kies voor een verblijf o.b.v. all inclusive.
Luxe & service met een glimlach
Aan of nabij een hagelwit strand
Sal of Boa Vista
Verblijf o.b.v. all inclusive

Verblijf in één van de RIU hotels in Kaapverdië

Honderd procent service, het hele jaar door aangename temperaturen en een ligging aan of vlakbij het strand; dat is in het kort waar je op kunt rekenen tijdens een vakantie in een RIU hotel in Kaapverdië. Je komt echt niets te kort!

Kaapverdië is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan voor de kust van Afrika. De archipel bestaat uit meerdere eilanden, waarvan Boa Vista en Sal de bekendste zijn voor een (winter)zonvakantie. De RIU hotels in Kaapverdië vind je dan ook op deze eilanden. Kijk je mee?

RIU hotels op Kaapverdië; wat kun je verwachten?

De Spaanse hotelketen – die in 1953 zijn eerste hotel opende op Mallorca – staat bekend om de hoge mate van service. Dat is niet anders in de RIU hotels op Kaapverdië. De hele dag – 24/7 zelfs – staat het vriendelijke personeel voor je klaar om jou compleet in de watten te leggen.

De RIU hotels op Kaapverdië zijn allemaal te boeken o.b.v. all inclusive. Wel zo fijn; buffetmaaltijden en geselecteerde (non)alcoholische drankjes zijn al bij de reissom inbegrepen. Dat geldt in veel gevallen ook voor snacks, ijsjes en à la carte diners. Dat wordt onbeperkt genieten!

Een ander kenmerk van de RIU hotels op Kaapverdië is dat ze stuk voor stuk aan of nabij het strand liggen. Ligbedden en parasols staan vaak al klaar om ultiem te relaxen. De stranden van Sal en Boa Vista zijn hagelwit en grenzen aan helderblauw zeewater. Ze zijn bovendien een fijne plek voor watersporters; vanwege de wind zijn kitesurfers er aan het juiste adres en ook duikliefhebbers komen aan hun trekken.

Sal of Boa Vista?

De RIU hotels op Kaapverdië liggen verspreid over de eilanden Sal en Boa Vista; de bekendste eilanden van de archipel. Maar voor welk van deze bestemmingen kies jij? Wij helpen je op weg.

Sal is het meest levendige eiland van de twee. Met name rond het plaatsje Santa Maria komen vakantiegangers en locals samen. De pier van Santa Maria is ’s ochtends de plek waar de vers gevangen vis wordt schoongemaakt en waar leuke souvenirs worden verkocht. In de lokale restaurants proef je van de Kaapverdische keuken. ’s Avonds kun je in de bars met de voetjes van de vloer!

Must-sees op Sal zijn het zoutmeer Pedra de Lume, de citroenhaaien in Shark Bay, street art in Espargos en het authentieke stadje Palmeira. Houd er rekening mee dat je veel van deze bezienswaardigheden in één dag kunt zien tijdens een vakantie in een RIU hotel op Kaapverdië.

En Boa Vista? Dat is groter, maar wel iets rustiger dan Sal. Dit eiland staat bekend om haar uitgestrekte zandduinen, hagelwitte stranden en oneindige wind. Kitesurfers komen dan ook graag naar Boa Vista om te profiteren van de gunstige wind.

Schildpadden spotten

Op het strand van een deel van de RIU hotels op Kaapverdië kun je Caretta Caretta schildpadden spotten. Zij leggen hier hun eieren en bereiken – dankzij het werk van lokale projecten – ook echt de zee, waar ze de kans krijgen om uit te groeien tot volwassen zeeschildpadden.

Het broedseizoen van de schildpadden is van half juni tot half oktober. De volwassen vrouwtjes schildpadden zwemmen dan dicht bij de kust en kun je vanaf een boot gemakkelijk spotten. Twee maanden na het broedseizoen – van ca. half augustus tot half december – komen de eieren uit en kun je in de buurt van sommige RIU hotels op Kaapverdië babyschildpadjes spotten.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Altijd de goedkoopste prijs

Boek al vanaf het eerste moment bij vakantiediscounter en ik...

Lees verder