Zomervakantie Nederland

In de zomer vluchten we massaal naar Zuid-Europa. Maar dat hoeft he-le-maal niet per se! Ga voor een zomervakantie in Nederland en ontdek hoe veelzijdig ons land eigenlijk is. Het ene moment lig je aan het strand in Zeeland, het andere moment loop je door een prachtig natuurgebied. En dan hebben we ook nog eens prachtige steden en een flinke hoeveelheid attractieparken.
Toerist in eigen land; maak leuke uitstapjes
Kies uit veelzijdige regio’s
Wandelen of fietsen in de prachtige natuur
Kamperen of luxe in een hotel

Haal alles uit een zomervakantie in Nederland

Blijf jij tijdens de zomervakantie in Nederland? Geen slechte keuze! Ons eigen landje heeft genoeg te bieden voor een heerlijke vakantie. Groot pluspunt is natuurlijk dat je niet met lange reistijden te maken hebt. Nu nog hopen op lekker weer!

We weten allemaal dat niets zo veranderlijk is als het Nederlandse weer. Een garantie op zon is er dan ook niet als je kiest voor een zomervakantie in Nederland. Maar ook als de zon een dagje niet schijnt, is er genoeg te beleven in ons land.

Veelzijdige bestemmingen

De populairste bestemmingen voor een zomervakantie in Nederland zijn Zeeland, de Waddeneilanden, de Veluwe en Drenthe. En dat snappen wij heel goed. Hier is de natuur wonderschoon en kun je lekker fietsen en wandelen.

Maar ook andere regio’s lenen zich uitstekend voor een ontdekkingstocht in eigen land. Wat dacht je bijvoorbeeld van Brabant, het heuvelachtige Limburg of de Friese meren? Daarmee zijn we er nog lang niet, want ook de Utrechtse Heuvelrug, het Westland of de Gelderse bossen zijn meer dan de moeite waard voor een zomervakantie in Nederland.

Uitstapjes tijdens een zomervakantie in Nederland

Naast de schitterende natuur ontdekken, kun je tijdens een zomervakantie in Nederland ook andere leuke uitstapjes maken. Bezoek bijvoorbeeld een stad in de buurt en beklim de kerktoren voor een schitterend uitzicht of ga naar een museum. Met kinderen de zomervakantie in Nederland doorbrengen? Ga voor een dagje pretpark. In bijvoorbeeld de Efteling, Walibi World en Duinrell vermaken de kinderen zich gegarandeerd een hele dag.

Kies voor een camping of hotel

En waar kun je dan verblijven tijdens je zomervakantie in Nederland? Als je houdt van verblijven in de natuur kun je kiezen voor een camping of vakantiepark. Groot voordeel is dat de kleine vakantiegangers dan snel vriendjes maken. Voor extra luxe kies je een van de mooie hotels in ons aanbod. Kies wat het best bij jou past!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Altijd de goedkoopste prijs

Boek al vanaf het eerste moment bij vakantiediscounter en ik...

Lees verder