All inclusive Oostenrijk

Ben jij op zoek naar een natuurrijke vakantie in de bergen, op basis van all inclusive? Oostenrijk is ongetwijfeld de eerste bestemming die in je opkomt. En terecht! Het aanbod all inclusives in Oostenrijk mag dan nog niet zo groot zijn, je vindt steeds meer all inclusive aanbiedingen naar het land dat zowel onder wintersport- als natuurliefhebbers populair is. Wat dacht je van o.a. Tirol, Salzburgerland en Karinthië?
Ja, all inclusive vakanties in Oostenrijk bestaan
Onbeperkt eten & genieten van de buitenlucht
Keuze uit o.a. Tirol, Salzburg en Karinthië
Ga je voor aan actieve of luiervakantie?

Haal alles uit een all inclusive vakantie in Oostenrijk

Het is een mythe dat all inclusive vakanties alleen te boeken zijn in het zonnige Zuid-Europa of op verre oorden. Ook in Oostenrijk is all inclusive vakantie vieren heel normaal. Naast onbeperkt eten & drinken kun je dan rekenen op een vakantie vol natuur & gezonde berglucht.

“Maar een all inclusive vakantie in Oostenrijk, bestaat die wel?”, is een vraag die we regelmatig krijgen. “All inclusive vakanties heb je toch alleen op Zuid-Europese zonbestemmingen of aan de andere kant van de oceaan?” Mis! Het aanbod all inclusive vakanties in Oostenrijk mag dan nog niet zo groot zijn, je vindt deze er toch zeker wel.

All inclusive vakanties in Oostenrijk: waar vind je deze?

In de populaire gebieden van Oostenrijk uiteraard. Met de alom bekende top 3: Tirol, Salzburg & Karinthië. Wanneer moet je nu in welk gebied wezen? 

Bij Tirol denken veel mensen direct aan een wintersport. Terecht overigens. Maar wist je de regio zich ook prima leent voor een vakantie in de zomer? Kies bijvoorbeeld voor Zell am See. De oevers aan het meer lenen zich prima voor lange wandelingen en kilometerslange fietstochten. Aan het einde van de dag uitgehongerd? Je schuift – zonder extra kosten, want dat is zo fijn aan een all inclusive vakantie in Oostenrijk – gewoon aan in het hotelrestaurant. Wijntje erbij en jouw dag is compleet!

En Karinthië dan? Ga hier heen als je de meeste kans wilt op zon. De regio ligt tegen de grens van Italië en Slovenië aan en is hiermee een van de zonnigste gebieden van heel Oostenrijk. All inclusive genieten betekent hier dus óók zonnen. En culinair genieten trouwens. Vraag eens naar een van de lokale specialiteiten.

Tot slot: Salzburg, ofwel Salzburgerland. Deze regio wordt gezien als een van de groenste gebieden van Oostenrijk. Tijdens jouw all inclusive sta je oog in oog met prachtige meren en imposante kalkbergen. Dit combineer je trouwens eenvoudig met een dagje cultuur in de hoofdstad Salzburg. Genoeg mooie panden te vinden in de geboortestad van Mozart.

Weet jij al waar jij jouw all inclusive in Oostenrijk doorbrengt?

En wintersport dan…?

All inclusive genieten van een wintersport kan ook prima in Oostenrijk. Niets fijner overigens dan na een lange dag op de latten en een verfrissende simpelweg aanschuiven. We hebben een ruime keuze aan skigebieden. It’s up to you!

Hier vier je een all inclusive vakantie in Oostenrijk

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder