Luxe hotels Dubai

In Dubai is alles groter, mooier & luxer! Dat geldt ook zeker voor hotels. De vijfsterren complexen zijn niet op één hand te tellen. En stuk voor stuk zijn ze geweldig; met talloze restaurants, chique kamers en zwembadcomplexen waar je u tegen zet. Voor welk van deze luxe hotels in Dubai ga jij?
Hemelhoge wolkenkrabbers & nog veel meer
Maak een reis naar de woestijn
Bedwing de top van de Burj Khalifa
Mega-metropool met geweldige stranden

Op-en-top luxe hotels in Dubai

Luxe & Dubai is een ‘match made in heaven’. De metropool in de Verenigde Arabische Emiraten pakt alles groter dan groots aan. Torenhoge wolkenkrabbers, indrukwekkende shows en winkelcentra vol glitter en glamour. Luxe hotels in Dubai passen perfect in dit plaatje. En de combinatie met hagelwitte stranden is er een die je bijna nergens anders vindt.

Met stranden, architectuur, woestijn en cultuur heeft de moderne metropool in het Midden-Oosten voor ieder wat wils. Allemaal omgeven door een wereld van exclusiviteit en topservice. Dat wordt doorgetrokken bij onze luxe hotels in Dubai, die stuk voor stuk vijf sterren hebben. Je kunt er rekenen op uitstekende faciliteiten en services.

Luxe hotels in Dubai: wat kun je verwachten?

De luxe hotels in Dubai scoren punten met hun fijne faciliteiten. Denk aan zwembaden, wellnessfaciliteiten, sportmogelijkheden en een goede ligging. De meesten bieden daarbovenop een spectaculair uitzicht op de skyline. Het wordt verleidelijk om de hele tijd in het hotel te blijven, maar het loont zéker de moeite om de deur uit te gaan. Dubai heeft namelijk een breed scala aan entertainment voor jong & oud. Kijk je mee?

Ontdek het veelzijdige Dubai

Een absolute must-see is de 828 m hoge Burj Khalifa. De luxe hotels in Dubai mogen dan al hoog zijn, ze winnen het nooit van dit hoogste gebouw ter wereld. Onmisbaar in het stadsbeeld! Vanaf het uitkijkpunt op de 142e verdieping heb je een geweldig uitzicht over de stad.

Houd je van shoppen? Houd je creditcard maar vast paraat voor de gigantische winkelcentra. De Dubai Mall telt alleen al meer dan 1.200 winkels! Shop till you drop, geniet van lekker eten en sluit de dag af met een indrukwekkende fonteinenshow aan de voet van het winkelcentrum. Daarna is het echt tijd om even bij te slapen in jouw luxe hotel in Dubai.

Verblijven in luxe hotels in Dubai wordt alleen maar toffer als je daarbij uitstapjes maakt naar de vele pret- en waterparken. Wij tippen Aquaventure Waterpark.

Het is lastig voor te stellen, maar 40 jaar geleden waren er nog geen luxe hotels in Dubai. Er was nog geen eens een stad. Op deze plek lag een uitgestrekt woestijnlandschap, zoals je die nu alleen nog in het zuiden van de metropool vindt. De zandduinen bekijken is al leuk, maar een jeepsafari of ‘surfen’ op een sandboard maakt de ervaring helemaal af.

Must do; relaxen op het strand

Sightseeën of sunsnacken; waarom kiezen als het beide kan? Met een luxe hotel in Dubai in de buurt van het strand combineer je moeiteloos het bruisende stadsleven van Downtown Dubai met zonnebaden op een hagelwit strand. Af een toe een duik in het turquoiseblauwe zeewater. Klinkt verleidelijk, nietwaar?

Sommige luxe hotels in Dubai hebben een privéstrand, waar je ongestoord van de zon mag genieten. Anderen liggen in de buurt van openbare stranden. Marina Beach JBR is het bekendste. Bijna Caribisch, maar dan wel met een indrukwekkende skyline op de achtergrond.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Perfect

Duidelijke informatie, zeer goede ervaring de laatste jaren en makelijke...

Lees verder