Stedentrip Dubai

Wat veertig jaar geleden niets meer was dan een woestijn, is nu het kloppende hart van het Midden-Oosten. Welkom in Dubai, een van de zeven Verenigde Arabische Emiraten én tevens een van de modernste landen van het Midden-Oosten. Tijdens een stedentrip Dubai kun je o.a. overnachten in een van de vele luxe hotels, shoppen in letterlijk duizenden winkels en de duurste auto’s spotten op de populaire boulevard The Walk. Ga je mee?
De metropool van het Midden-Oosten
De stad waar alles grootser dan groots is
Architectonische hoogstandjes vs. strand & woestijn
Ook heel leuk voor het hele gezin

Haal alles uit een stedentrip in Dubai

Op zoek naar een verrassende stedentrip en geen probleem tegen 7 uurtjes in het vliegtuig? Boek een stedentrip naar Dubai, dé metropool van het Midden-Oosten. Je zal keer op keer verrast worden.

Dubai is slechts één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten, maar wel meteen de meest populaire. Dit dankt het o.a. aan haar grootsheid. Ze zijn hier een ster in records breken en je vindt er o.a. het hoogste gebouw, de grootste skihal, de duurste fonteinenshow en het grootste winkelcentrum ter wereld. Imposant in het kwadraat! En dan kun je ook nog rekenen op zon, strand, woestijn én cultuur tijdens een stedentrip in Dubai.

De verschillende delen van Dubai

Het meest bekende deel van de stad is Downtown Dubai. Dit is ook dé plek om jouw ontdekkingstocht te starten. Neem tijdens een stedentrip in Dubai zeker een kijkje bij de Burj Khalifa, met 828 meter hoogte het hoogste gebouw ter wereld. Aan de voet vind je de 1.200 winkels tellende Dubai Mall en ’s avonds word je er getrakteerd op een geweldige fonteinenshow.

Gaat cultuur samen met zo’n moderne metropool? Zeker weten! In het noorden vind je de wijken Al Fahidi en Deira. Breng een bezoek aan het oudste gebouw van de stad en scoor souvenirs bij de gold- en spice souk. Tussen de twee wijken kun je je verplaatsen met een abra, een traditionele Arabische boot.

En The Walk en de Dubai Marina mogen ook zeker niet ontbreken tijdens een stedentrip in Dubai. Hier spot je de meest luxe winkels, restaurants, auto’s en boten. Alles draait er om zien & gezien worden. Oh en om het strand, want dat vind je er direct aan de boulevard.

Nog meer doen & zien tijdens een stedentrip in Dubai

Dubai is het nieuwe Orlando; net zoveel water- en pretparken, maar dan korter vliegen en met een kleinere kans op een jetlag. Test de vele glijbanen in AquaVenture Waterpark, laat je verrassen in Legoland Dubai en speel spelletjes in de grootste virtual reality speelhal ter wereld.

Voor nog meer afwisseling tijdens een stedentrip in Dubai; boek een jeepsafari en breng een bezoek aan de immense woestijn in het zuiden. Bereid je voor op ruige uurtjes én een diner bij de bedoeïenen.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder