Last minute Canarische eilanden

Zon, zee en strand: dat is misschien wel de beste omschrijving voor de Canarische Eilanden. De zon schijnt hier 365 dagen per jaar! Een last minute naar de Canarische Eilanden is daardoor het hele jaar mogelijk. Naast een tropische klimaat kun je rekenen op mooie stranden, lekker eten, bruisende badplaatsen en een flinke dosis natuur en cultuur. Groot voordeel: het ligt op slechts 4,5 uur vliegen vanaf Amsterdam.
Kies uit zes veelzijdige eilanden
Het hele jaar temperaturen boven de 20 °C
Van winterzon tot uren zonnebaden
Prachtige vulkanische landschappen

Haal alles uit een last minute op de Canarische Eilanden

Een last minute naar de Canarische Eilanden is eigenlijk het hele jaar door een goed idee. Je geniet er praktisch altijd van temperaturen boven de 20 °C. Daarmee zijn de Canarische Eilanden een ideale bestemming als jij wel wat vitamine D kunt gebruiken in de koude wintermaanden.

Overigens niet alleen in de winter; ook in de lente, herfst en zomer – als de temperatuur doorgaans boven de 25 °C ligt – is een last minute naar de Canarische Eilanden erg fijn. En dan ligt het ook nog eens op maar 4,5 uur vliegen vanaf Nederland.

Welkom op de vulkanische eilandengroep

Je kunt voor een last minute op de Canarische Eilanden bij ons kiezen uit zes eilanden. Tenerife, Lanzarote en Gran Canaria zijn de grootste eilanden. Daarnaast kun je vakantie vieren op La Palma, Fuerteventura en La Gomera. De eilandengroep is van oorsprong vulkanisch en dat zie je o.a. terug aan de zwarte stranden, de ruige rotsformaties en enkele vulkanen. Het is dus zeker niet alleen zon en strand tijdens een last minute vakantie op de Canarische Eilanden.

Waar vier jij jouw last minute op de Canarische Eilanden?

De populairste bestemmingen voor een last minute naar de Canarische Eilanden zijn Tenerife en Gran Canaria. Deze eilanden ontvangen jaarlijks de meeste toeristen en dat snappen wij heel goed. Het zijn de twee meest veelzijdige eilanden en dan zijn ze ook nog eens kindvriendelijk.

Op Tenerife kun je een bezoekje aan het Nationaal Park Teide brengen en de vulkaan El Teide, de hoogste berg van Spanje, beklimmen. Kinderen maak je sowieso blij met een bezoekje aan Siam Park. Het is een van de grootste waterparken van Europa en staat garant voor urenlang waterpret.

Ook op Gran Canaria zijn tal van water- en pretparken te vinden waar jong &oud een leuke tijd zal beleven. Wandelen doe je in het duinlandschap van Dunas de Maspalomas en voor cultuur moet je in de hoofdstad Las Palmas of het authentieke dorpje Gáldar zijn.

Weet jij al waar je jouw last minute op de Canarische Eilanden door zal brengen?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder