Last minute La Palma

Dringend behoefte aan een hoge dosis vitamine D en heel veel rust? Boek een last minute La Palma. Dit eiland is het kleinste én rustigste eiland van de Canarische eilanden. Hier vind je geen bruisende badplaatsen met Friet van Piet. Wat je dan wel kunt verwachten tijdens een last minute La Palma? Kleine dorpjes waar de tijd heeft stil gestaan én een flinke dosis natuur.
Een van de kleinste Canarische Eilanden
Kom volledig tot rust en laad je batterij weer op
Geniet van een heel aangenaam klimaat
Ontdek de schitterende natuur

Haal alles uit een last minute op La Palma

Misschien heb je nog nooit van het Canarische Eiland La Palma gehoord. Dat is niet zo gek, want dit is samen met La Gomera een van de kleinere eilanden van de archipel. Als jij toe bent aan een flinke dosis rust en even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur is een last minute naar La Palma dus zeker iets voor jou!

Waarom een last minute naar La Palma een goed idee is? In de eerste plaats vanwege het fijne klimaat. In de zomermaanden stijgt het kwik tot ca. 27 °C, terwijl het er ook in de wintermaanden nog prima vertoeven is met temperaturen rond de 17 °C.

In de tweede plaats is een last minute naar La Palma een goed idee vanwege de rust die het eiland biedt. Je vindt er geen grote hordes toeristen, maar je geniet er volop van de stilte en de groene natuur. La Palma staat bekend als het groenste Canarische Eiland en tussen al die pracht en praal kun jij zomaar heerlijk wandelen.

Waar verblijf jij tijdens een last minute op La Palma?

La Palma kent grofweg twee belangrijke badplaatsen. Los Cancajos, dat vlakbij de hoofdstad Santa Cruz de Palma ligt, en Puerto Naos. Ook in deze badplaatsen staat rust centraal, het is er heel kleinschalig, maar daardoor hangt er een hele gemoedelijke sfeer. Welke plaats kies jij voor een last minute op La Palma?

Wat is er te doen op La Palma?

Bang dat je je zult vervelen tijdens een last minute op La Palma hoef je eigenlijk niet te zijn. Je combineert een dagje strand in een handomdraai met natuur en cultuur. Je ziet het meeste van het eiland met een huurauto. Op die manier kun je zelf bepalen wat jij wilt zien.

Wij tippen om vooral naar Santa Cruz de Palma te gaan, Dit is het bruisende hart van het eiland. Slenter door de straatjes met bontgekleurde gevels en houten balkons en plof neer op een terrasje op Plaza de España. Bekijk ook een replica van het schip van Columbus op het Plaza de la Alameda.

Natuurliefhebbers kunnen tijdens een last minute op La Palma hun hart ophalen in het Nationaal Park de la Caldera de Taburiente. Hier vind je het hoogste punt van het eiland, waarvandaan je een waanzinnig uitzicht hebt. Ook de laurierbossen in La Zarza en de warmwaterbronnen Fuencaliente de la Palma mogen niet ontbreken tijdens een last minute vakantie op het Spaanse eiland.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Perfect

Duidelijke informatie, zeer goede ervaring de laatste jaren en makelijke...

Lees verder