Vliegen vanaf Duitsland

Wist je dat je in veel gevallen voordeliger uit bent door te vliegen vanaf Duitsland i.p.v. vanaf Schiphol? De kosten van een regionale (veelal kleinere) luchthaven zijn simpelweg lager. Bekijk snel ons uitgebreide aanbod van vakanties naar o.a. Turkije, Griekenland, Spanje en diverse Europese steden en reken jouw voordeel uit. Zo houd je mooi wat extra zakgeld over voor op vakantie!
Vliegvelden net over de grens
Lekker voordelig
Makkelijk bereikbaar
Van Düsseldorf tot Keulen

Vliegen vanaf Duitsland

Voor Nederlanders die in het oosten van het land wonen is vliegen vanaf Duitsland soms een stuk makkelijker én betaalbaarder. Dat komt met name omdat de luchthavenbelasting in Duitsland lager ligt dan in Nederland. Bovendien kun je kiezen uit een handjevol vliegvelden die allemaal prima bereikbaar zijn.

Duitsland heeft natuurlijk tientallen vliegvelden, maar die zijn niet allemaal makkelijk bereikbaar vanuit Nederland en wij snappen ook dat je geen zin hebt om eerst uren te rijden. De luchthavens waarvandaan je via ons kunt vliegen vanaf Duitsland zijn Weeze, Düsseldorf, Keulen, Münster en Bremen. Deze liggen relatief dicht bij de Nederlandse grens.

Vliegen vanaf Düsseldorf

Van deze Duitse vliegvelden is Düsseldorf veruit de grootste. Bovendien kun je hier kiezen uit de meeste bestemmingen. Er vertrekken niet alleen vluchten naar zonnige bestemmingen, maar ook naar buiten Europa. Vertrekken vanaf Düsseldorf is alleen al daar een goede optie.

Vliegen vanaf Keulen

Niet zo ver van het vliegveld van Düsseldorf ligt het vliegveld van Keulen, dat het op een-na-grootse vliegveld is. Er vliegen jaarlijks zo’n 12 miljoen passagiers via Keulen! Je hebt, als je kiest voor deze luchthaven, de beschikking over talloze faciliteiten op de luchthaven. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen terwijl je op jouw vlucht wacht.

Vliegen vanaf Weeze

Het dichtst bij de Nederlandse grens ligt het vliegveld van Weeze. Dit kleinschalige vliegveld is het ideale startpunt van jouw zonvakantie. Je kunt namelijk kiezen uit tientallen bestemmingen in Zuid-Europa en Noord-Afrika. Bovendien is het vliegveld van Weeze zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Dat maakt dit misschien voor ons nog wel de fijnste luchthaven is om te vliegen vanaf Duitsland!

Vliegen vanaf Münster of Bremen

Naast bovengenoemde luchthavens kun je als je wilt vliegen vanaf Duitsland ook nog kiezen voor Münster of Bremen. Van deze kleine vliegvelden, die een stuk noordelijker, liggen vertrekken tientallen vluchten naar zonnige bestemmingen. Jouw ideale zonbestemming zit er vast ook bij.

Kortom: vliegen vanaf Duitsland is voor mensen die aan de grens wonen ideaal. Je bent veel sneller op één van de luchthavens en het is lekker voordelig. Bekijk snel ons aanbod & pak je koffer maar in!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder