Vliegen vanaf Eelde

Wil jij voor jouw volgende vakantie graag vliegen vanaf Eelde? Bijvoorbeeld omdat Groningen dichterbij is dan Amsterdam. We hebben een breed aanbod aan vakanties met vertrek vanaf deze regionale luchthaven. Vlieg naar o.a. Spanje en Griekenland. Bon voyage!
Kleinschalig vliegveld
Parkeren voor de deur
Veel (zon)bestemmingen
Relaxte start van je vakantie

Vliegen vanaf Eelde - Groningen

Op zo’n tien kilometer vanaf Groningen ligt Eelde Airport. Voor mensen die in het noorden van Nederland wonen is dit het perfecte startpunt van hun vakantie. Vliegen vanaf Eelde wordt dan ook niet voor niets steeds populairder. Benieuwd waar jij heen kunt vliegen vanaf Eelde Airport? Lees snel verder!

Wist jij dat de eerste passagiers al in 2013 konden vliegen vanaf Eelde? Daarvoor moest eerst de start- en landingsbaan verlengd worden van 1.800 naar 2.500 meter.

In 2017 vlogen zo’n 228.000 mensen via Eelde Airport. Het is daarmee een van de kleinste vliegvelden van Nederland. De kleinschaligheid draagt bij aan een gemoedelijke sfeer en een relaxte start van je vakantie als je vliegt vanaf Eelde.

Waar kan ik heenvliegen vanaf Eelde Airport?

Vliegen vanaf Eelde Airport? Dan kun je kiezen uit veel verschillende zonbestemmingen. Zo vertrekken er vluchten naar Spaanse topbestemmingen als Mallorca en Gran Canaria. Liever naar een ander zonnig oord? Vanaf Eelde Airport vlieg je daarnaast eenvoudig naar Kreta.

Vanwege de kleinschaligheid van het vliegveld is het aanbod zonvakantie nogal wisselend. In het verleden kon je bijvoorbeeld ook naar Turkije en Portugal vliegen vanaf Eelde.

Faciliteiten op Eelde Airport

Vliegen vanaf Eelde Airport betekent een relaxte start van je vakantie. Je maakt er gratis gebruik van WiFi, kunt nog even shoppen in de luchthavenwinkel en een drankje of hapje bestellen in het restaurant. Bovendien is het gehele vliegveld toegankelijk voor mindervaliden.

Parkeren voor de deur

Eelde Airport is uitstekend bereikbaar met de auto dankzij haar ligging vlak langs de A28. Parkeren op het vliegveld doe je praktisch voor de deur op één van de drie parkeerplaatsen. Het is aan te raden vooraf een parkeerplek te reserveren. Reis je met het openbeer vervoer? Vanaf Eelde Airport rijden diverse bussen naar het treinstation van Groningen.

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder