Vliegen vanaf Nederland

Hoewel Schiphol veruit de meest bekende en grote luchthaven is, zijn er meer opties om te vliegen vanuit Nederland. Zo kun je o.a. vanaf Eelde (Groningen), Eindhoven, Maastricht en Rotterdam naar onze meest populaire vakantiebestemmingen vliegen. En dan ook nog eens goedkoper! Wat dacht je van bijv. Spanje, Turkije, Egypte en Griekenland? Bekijk snel ons uitgebreide aanbod.
Altijd een vliegveld bij jou in de buurt
Superveel bestemmingen
Goede bereikbaarheid
Volop parkeermogelijkheden

Vliegen vanaf Nederland

In Nederland kun je kiezen uit diverse luchthavens om te vliegen naar jouw volgende vakantiebestemming. In het noorden vind je vliegveld Eelde, centraal in Nederland ligt Schiphol, in de Randstad vind je vliegveld Rotterdam en de zuiderlingen kunnen terecht op de vliegvelden van Eindhoven of Maastricht. Vliegen vanaf Nederland is dus erg makkelijk; er is altijd wel een vliegveld bij jou in de buurt.

Vanaf de Nederlandse luchthavens vertrokken en arriveerden in 2017 ruim 76 miljoen passagiers. Schiphol heeft hier veruit het grootste aandeel in en Maastricht Airport en vliegveld Eelde het kleinste.

Vliegen vanaf Nederlandse luchthavens

Je kunt vanaf de diverse Nederlandse luchthavens naar talloze bestemmingen over de hele wereld vliegen. Wat dacht je van het veelzijdige Amerika, het tropische Azië of het verrassende Afrika? Of vlieg vanaf een Nederlandse luchthaven gewoon binnen good old Europa.

Vliegen vanaf Schiphol

Als je kiest om te vliegen vanaf Schiphol, kies je voor het grootste vliegveld van Nederland en één van de grootste luchthavens van Europa. Voor veel Nederlanders is Schiphol hét startpunt van hun vakantie. Er vertrekken en landen dagelijks honderden vluchten op Schiphol. Groot pluspunt van vliegen vanaf Schiphol zijn de vele faciliteiten, de centrale ligging en de goede bereikbaarheid.

Vliegen vanaf Eindhoven

De tweede luchthaven van Nederland is Eindhoven Airport. Vliegen kan vanaf hier naar verrassend veel zonbestemmingen. Terwijl je wacht op je vlucht kun je genieten in de restaurants en shops van het vliegveld. En: laat je vrienden weten dat je op vakantie gaat dankzij de gratis WiFi.

Vliegen vanaf Rotterdam

Vliegen vanaf de Nederlandse luchthaven Rotterdam is ideaal voor mensen die in de Randstad wonen. Dit derde vliegveld van Nederland heeft een centrale ligging en is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Groot pluspunt is dat je praktisch voor de deur van de terminal kunt parkeren.

Vliegen vanaf Eelde

Een relaxte start van je vakantie heb je als je kiest om te vliegen vanaf Eelde. Op dit kleinschalige vliegveld in Groningen vertrekken meerdere vluchten naar diverse zonbestemmingen. Je vindt er geen ellenlange wachtrijen en kunt dus met een goed gevoel op vakantie. Ook op Eelde Airport kun je je auto praktisch voor de deur parkeren. Als dat niet ideaal is…

Vliegen vanaf Maastricht

Het kleinste van de Nederlandse luchthavens is Maastricht Airport. Ook hier heerst een ontspannen sfeer omdat er geen hordes mensen zijn. Je vliegt vanaf Maastricht wél naar veel verschillende zonbestemmingen. Heb jij jouw volgende vakantiebestemming al uitgekozen?

Kortom: of je nu in het noorden, oosten, westen of zuiden woont; vliegen vanaf Nederland kan altijd dichtbij jouw huis!

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.2 / 5

Zo'n fijn reisbureau

Zo'n fijn reisbureau, alles altijd duidelijk omschreven, snelle reactie per...

Lees verder