Zomervakanties 2024

Of je nu naar Griekenland, Spanje, Turkije, Frankrijk óf een ander land wilt tijdens de zomervakantie van 2024; wij zetten de beste prijzen voor je op een rij. En met dank aan onze filters bepaal je eenvoudig waar jouw vakantie aan moet voldoen. Low budget, een waterpark, animatie… We hebben het allemaal voor je. Bon voyage!
Zoek de zon op in Zuid-Europa
Of… vlieg naar tropische verre oorden
Er even lekker tussenuit in juli of augustus
Voordelig aanbod voor elke portemonnee

Haal het maximale uit jouw zomervakantie

Je leeft er misschien al wel een heel jaar naartoe; de volgende zomervakantie. In de maanden juli en augustus trekt het hele land eropuit naar een vakantiebestemming en jij misschien ook wel. Groot pluspunt van de zomervakantie; de kans op lekker weer is groot in grote delen van Europa en wellicht ook wel in Nederland.

Of je nu gaat vliegen naar een Zuid-Europese bestemming, de auto pakt naar de Franse camping, de tropen op zoekt of lekker in eigen land blijft; bij ons vind jij gegarandeerd jouw ideale zomervakantie bestemming.

Doe vakantie-inspiratie op

Net als veel andere landgenoten trek jij er in de zomervakantie ook op uit. Misschien heb jij jouw vakantie al een tijdje geleden vastgelegd en kun je er lekker naartoe leven. Maar misschien is jouw vakantiebestemming nog wel een vraagteken en heb jij nog wat inspiratie nodig. In dat geval; lees vooral verder!

Ga voor een Zuid-Europese zomervakantie

De zomervakantie staat voor ons gelijk aan zon. Sunsnacken doe je het allerbeste op een Zuid-Europese bestemming. Onze populairste bestemmingen zijn Spanje, Turkije, Griekenland, Italië en Portugal. Hier kun je heerlijk strandhangen, zonnebaden én cultuur snuiven. Maar tijdens een vakantie in minder bekende bestemmingen als Kroatië, Bulgarije, Macedonië, Cyprus, Malta of Montenegro is de kans op zon ook erg groot.

Zoek het verder weg óf blijf in eigen land

Ook buiten Europa zijn er tal van zonnige bestemmingen te vinden voor jouw zomervakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van Curaçao, Bali, Aruba of Thailand? Hier geniet je van helderblauw water en hagelwitte stranden. Bovendien liggen de temperaturen hier in de zomervakantie standaard boven de 30 °C. Juist geen zin om zo ver te reizen? Ons eigen landje kent tal van mooie regio’s die zeker de moeite waard zijn voor een zomervakantie.

En wegdromen maar!

Als jij jouw bestemming voor de zomervakantie hebt vastgelegd, kan de voorpret beginnen. Bekijk bijvoorbeeld onze blog om uit te zoeken wat er te doen is op jouw vakantiebestemming. Denk er ook aan om een reis- en annuleringsverzekering te regelen als je dat nog niet hebt gedaan. En na boeking krijg je van ons nóg meer praktische tips. Het hele lijstje afgevinkt? Dan ben jij klaar voor jouw zomervakantie.

Liever weg in een andere schoolvakantie?

Daarom boek je bij dé VakantieDiscounter:

  • Gegarandeerd de beste deal
  • Uiteraard géén boekingskosten
  • Zekerheid van ANVR en SGR
  • Zeven dagen per week geopend

Veilig aangesloten bij:

Die snapt vakantie.

4.3 / 5

Perfect

Duidelijke informatie, zeer goede ervaring de laatste jaren en makelijke...

Lees verder